Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné doplnky stravy
- prijatelná cena
- je trochu redší ako originál
Toto železo je úžasné, výsledky z krvi boli už po mesiaci užívania veľmi dobré.
- Nie moc sladký iontak čo vyhovuje
- este nevyskusany
super
super
- Som spokojná, cítim sa lepšie. Objednám znova...
Skorocelový sirup v kombinácii s céčkom a medom, veľmi účinný prírodný produkt. Mal som alergickú reakciu na údajný piesok-peľ, z nosa nepretržitý tok čírej tekutiny (ako voda), podľa vyšetrenia nebol potvrdený bakteriálny ani vírusový pôvod. Mám alergické vyšetrenia; v peľoch, topoľových chumáčoch a zvieracej srsti môžem aj spávať bez reakcie (máme mačku aj psa, stavali sme stavbu, piesku sne mávali celú kopu). Používam v kombinácii s Folsalvin-rozstrekovač (pôvodne Florsalmin-roztok), jeden vstrek do nosa niekoľkokrát denne, trochu to štípe (alkohol). Veľmi účinné, príznaky alergickej reakcia po pár dňoch už vyliečené, pravdepodobne dobrá kombinácia aj na iné alergie horných dýchacích ciest (zostáva otvorená otázka, čo to bolo za svinstvo ten údajný piesok- peľ). V Pilulka som nakúpil kvôli promptným lehotám dodávok a prijateľným cenám, nakupujem tam pravidelne; Heureka zase ukáže "blbosť" (alebo čo to je) niektorých dodávateľov, ktorí produkt predávajú s maržou aj o 100% drahšie (napr. DrMax 11€ osobne v lekárni).
Chuť nič moc,ale dá sa s vodou prehltnúť a veľa potom zapiť ...Ale čo je hlavné naozaj pomohol od kašľu-super
- Kvalitné
- Nič
- Pomáha pri osteoporóze a mojimi problémami s kĺbami, redukuje bolesť a opuchy kĺbov
Upravil mi môj rozhádzaný cyklus. Mávala som bolesti, ktoré zmizli. Spolu s Brahmi a Female Health supportom je to jedinečná kombinácia :)
10 z 10... dobrý prípravok, budem iba toto už kupovať v kombinácií s Immunity booster.
Výborná šťava na problémy s trávením.
Výborny produkt,učínok do troch dni.
Odporučam.
- Chuť
- Bez alkoholu a cukru
- Po otvorení krátka trvanlivosť
Sirup sme dali troj-ročnému synovi, pomohol a chutil. Sirup má príjemnú chuť, neobsahuje alkohol, cukor ani umelé farbivá.
Po dvoch prekašlaných nociach, sa mi dostal do rúk sirup Tussirex Nočný a naozaj pomohol hneď po dvoch dávkach. Konečne som mohol spať a nie kašľať celú noc.
- pomaha zmiernit predmenopauzove stavy
- Ucinok
- Zlozenie
- A ked zaberie a skludni kasel, nefunguje celu noc az do rana, dala som si este jednu davku mensiu. A
Po podani sirupu pred spanim, do polhodiny sa mi ako tak polavilo. Nastup ucinku je vcelku rychly, no kratsi ako u inych liekov. 7r dcere pomohol, v noci sa vyspala. Je to dobry sirup, za skusku isto stoji. A ani chut nie je odporna ako u niektorych sirupov.
- Chuť, konzistencia, vôňa, rýchly nástup uvoľnenia
Rýchla pomoc na môj suchý kašeľ, ktorý pretrvával dlhý čas, neustály pocit niečoho dráždivého v hrdle je preč. Už po dvoch dňoch som cítila úľavu a po ôsmich dňoch som bez kašľa. Príjemná chuť syrupu nevyžadovala zapíjanie a výhoda nočnej liečby je tá, že som sa konečne vyspala bez toho, aby som sa budila na dráždenie v hrdle..
- Davkovanie
- Chut
- Balenie
- Nemam co vytknut
Ja som mala suchy kasel a vela ma drazdilo hlavne vecer a vnoci a teda pred spanim ked som si sirup dala tak do pol hodiny som citila zmiernenie a ulavu. Uzivala som ho par dni a nocne budenie na kaslanie mna obislo. Za co som rada. Kvalitu vyrobku by som dala takych 9/10.
A zlozenie je fajn, prijemna pomarancova chut. Odporucam.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »