Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné doplnky stravy
- Rychli účinok po podaní
Sirup Tussirex nočný sme kúpili na odporúčanie našich známych nakolko sne boli celá rodina chori a nemohli sme sa zbaviť dlho dlho kašľa.kasel bol.najhorsi v noci keď nás začalo dusiť a nemohli sme sa v noci poriadne vyspať.ked sme nasadili sirup tak účinok sa dostavil veľmi rýchlo.detom chuti.to je hlavne.
- Rýchla úľava
- Nic som nezistil
Mal som dlhotrvajúci kašeľ bol som aj u veľa lekárov a nie nie nie sa ho zbaviť dávali mi rôzne lieky a nič nepomáhalo. Nakoniec som vyskúšal sirup po 3 dňoch sa mi uľavilo aj lepšie v noci spalo. A stoji to za vyskúšanie a odporúčam to každému kto ma suchý kašeľ.
- úľava od kašľa
- rýchly účinok
- Chuť je skôr neutrálna a osobne ju až tak nepreferujem
Suchým kašľom trpím od prekonania corony a tento liek mi pomohol zmierniť tento kašeľ, ktorým už dlhšie trpím. Už po pár dňoch používania cítim úľavu od kašľa. Chuť produktu je neutrálna a osobne ju až tak nepreferujem oproti konkurencii. No u mňa je hlavne dôležitá funkcia produktu ako jeho chuť a tú produkt spĺňa. Dizajn produktu sa mi veľmi páči.
- Je bez lepku
- Bez cukru
- Rýchly účinok
Sirup ma prekvapil svojím rýchlym účinkom ktorý sa dostavil chvíľu po podaní čo oceňujem najviac,a zároveň aj svojou nepresladenou chuťou a príjemným podtónom byliniek.Vyzdvihujem že je bez lepku.Konzistencia je dobrá a tiež oceňujem praktické dávkovanie.
Mám s ním len dobré skúsenosti
- Po 30rokoch mi zmizli bolesti pri ovulácii, bolesti pri Ms sú zanedbateľné, ľutujem ze som nenašla výrobok skôr.
Canntropy THCV Premium Cannabinoid Oil - 5 % 500 mg 10 ml
Pridané: 31. januára 2024
(naposledy upravené 31. januára 2024)
Zakúpený v Canatura | Konope pre zdravie
Nagyon elégedett vagyok a rendelt termékkel és nagyon megbízható Bolt ! Köszönöm.
- Fajn chuť
Som spokojný a odporucam
Benedictus Kašeľ 10 ml
Pridané: 24. januára 2024
(naposledy upravené 24. januára 2024)
Zakúpený v Benedictus
- Po 3 dňoch užívania kašeľ stále rovnako
- Účinný preparat
- Užívam ho ešte krátko
Osvedčeny produkt
Spokojná.
výborne nieco naozaj pomáha na všeličo
Výborný produkt krásne čistí vsetko
mám dobré skúsenosti, produkt mi pomáha
- pomohlo to na menierovu chorobu
Funguje.
super spokojnosť
Chýbalo mi priložené dávkovanie produktu,ale inak to bolo v poriadku.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »