Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné doplnky stravy
- Dobrá príchuť
Som spokojný a odporucam
Po trojtyzdnovom užívaní som nezistila žiadnu zmenu. Ale som astmatik a možno preto, aj keď ste uvádzali, že pomôže aj astmatikom.
Možno zbaví kašľa tých, ktorí majú kašeľ z prechladnutia.
- spokojnosť s prípravkom
- Chutí, výsledok uvidím neskôr.
Ok
- dobre chutí a naozaj pomaha s regeneráciou
- účinok
je to skvelý produkt, som s ním spokojný
Hansen eNeMeN nikotinamid mononukleotid prášok 100 g
Pridané: 30. októbra 2023
(naposledy upravené 30. októbra 2023)
Zakúpený v Brainmarket
Bezvadna kvalita
Výhodne balenie
- 60tabliet v baleni s ryzou co ma stahovat cholesterol
- Po dobratidvoch davok ziadna zmena
Po dobrati dvoch davok kontrola u lekara nezistila ziadny pokles cholestrolu,Zmenil som to na Ostropestrec a tam uz bola zmena
obsahuje Berberin, co na antibiotikum
a astaxantin co je antivirotikum
pouzivam tento liek ako univerzalny prostriedok pre prechladnutie chripku nadchu a podobne
jednu rano a jednu vecer tri dni a s vysledkom som spokojny
Vyhovuje mi. Odporúčam.
- Mimoriadne účinný doplnok výživy, efektívne mi znížil lipidy, konkrétne cholesterol a triacylglyceroly (staršie triglyceridy) v krvi, mám viditeľné výsledky, s ktorými som spokojná ja aj doktor, takže vrele doporučujem všetkým!
- Veľké cenové rozdiely pri tomto výrobku, 60 tbl. balenie kúpite v kamennej predajni za cca 30€ a na e-shopoch v pohode aj za 17,50€, takže si urobte prieskum trhu a vyberte cenovo najvýhodnejšie.
Jednoznačne odporúčam, naozaj účinný doplnok výživy!!!
- Naozaj účinkujúca bylinka, odporúčam vrelo všetkým. Z osobnej skúsenosti viem, že predmenopauzový stav dokáže krásne upraviť, vyrovnať hormóny a zároveň spolu s ashwagandou zbaviť ženu myomov.
- olej just som s ním spokojná
Veľmi dobre pomáha pri návaloch super výrobok
- ľahké prehltnutie
- len jedna tableta denne
- funguje
- prestali návaly horúčav
- lepšia nálada
Konečne som našla niečo, čo skutočne pomáha. Stačí jedna ľahko prehltnuteľná tableta. Mám oveľa lepšiu náladu, bez návalov a prestala som priberať na váhe. Najpodstatnejšie je, že je nehormonálny, pretože mám akékoľvek hormóny zo zdravotných dôvodov zakázané.
- Jedna tableta denne.
- Veľkosť tablety
- nehormonálne
- nie je nič čo by sa mi nepáčilo
Po mesiaci užívania Merilin sa mi zmiernili pocity návalov, potenia a mám aj kľudnejší spánok. Páči sa mi že balenie je na dva mesiace nakoľko sa berie len jedna tableta denne. Merilin môžem jedine odporučiť všetkým ženám u ktorých prebieha menopauza. Ľahko sa prehĺta.
- Účinok sa dostavil pomerne rýchlo
- Len 1 tableta denne
- Pokojný spánok
- Vnútorná pohoda
- Zlepšenie pokožky
- Teším sa na ďalšie účinky pri dlhodobom užívaní
- Balenie vydrží dva mesiace, takže skvelá cena
- Nie je čo vyčítať
MERILIN. Malá tableta s veľkým účinkom. Pretože som práve v období menopauzy, rada som MERILIN vyskúšala. Prvé účinky som pozorovala asi po dvoch týždňoch. Oveľa lepšie odvtedy spím, návaly, ktoré som mala takmer každý deň zmizli. Nie úplne, ale za celú tú dobu na mňa prišli asi dvakrát a už som sa rozhodne nemala pocit, že asi umriem. Proste mi bolo len trochu teplo. Pokožka mi pripadá viac hydratovaná, hladšia...
Takisto pocit vnútorného kľudu mám oveľa častejšie, som kľudnejšia, spokojnejšia...
Áno, všetko môže byť len náhoda, ale tomu ja neverím. Verím, že MERILIN je pre mňa to pravé a rozhodne neskončil len u testovacieho balenia. Ďakujem M.S.
- Vysoká účinnosť
- Pozitívna nálada
- Viac energie
- Zložky z bylín
GS Merilin by som určite odporučila ako kamarátkam, tak príbuzným. Produkt mal priaznivý účinok na moje zdravie.
Po užívaní tabliet som sa cítila menej unavená a tiež odzneli problémy s nespavosťou. Rovnako návaly tepla poľavili už pri prvom týždni užívania balenia na 2 mesiace.
- Malá tableta
- Prírodné zloženie
- Bez nepríjemnej chuti
Merilin mi pravdepodobne potlačil nočné návaly tepla a nečakané potenie, ktoré býva naozaj nepríjemné. To bolo pre mňa asi najdôležitejšie. Veľkosť tablety na priame prehltnutie je tak akurát, veľa ľudí má s prehltnutím problém. Chuť nijako nevýrazná, ani ju nevnímate. Výrobok by som určite doručila ženám s ťažkosťami, ktoré menopauzu sprevádzajú.
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »