Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné doplnky stravy
- Účinky
- Skutočne znížili návaly horúčavy a nemám zimnicu
- Tablety sú malé
- Nič
Keďže som v menopauze, trápili ma návaly horúčavy a zimnice. Po užívaní GS Merilin sa mi príznaky zmiernili.Nemám návaly tepla ani netrpím zimnicou, v noci sa toľko nepotím. Keď je horúco, nemám neznesiteľné návaly a predtým som zjedla aj liter zmrzliny. Teraz si vystačím s dvoma kopčekmi. Zlepšila sa mi aj pleť, obzvlášť v horúčavách keď som sa spotila, tak som sa vyhádzala. Teraz už nie. Mne prípravok rozhodne pomhol a budem ho používať ďalej. Veľké plus je, že tablety sú malé tak sa dobre prehĺtajú a stačí užívať 1 denne.
- Stačí jedna tableta
GS Merlin original som začala užívať asi pred mesiacom a musím uznať ,že som milo prekvapená. Mala som dosť často veľké výkyvy nálad , zle som spala a o tom aké je to nepríjemné ani nemusím písať. Nevyspatá so zlou náladou som vstávala prakticky každý deň. Chvíľku je Vám teplo, chíľku zima . No to pozná každá žena od určitého veku. Prakticky od prvého dňa čo som Merlin začala užívať som sa cítila oveľa lepšie. Toľko sa nepotím , mám lepšiu náladu a ráno sa cítim oddýchnutá. Som moc rada, že som mala možnosť tento produkt vyskúšať. Určite ho budem užívať aj naďalej a všetkým môžem len odporučiť.
- Pr írodné zloženie,
- Úžívanie iba 1x denne
- Nemám žiadnu výhradu
GS Merilin originál som vyskúšal prvýkrát, napriek tomu, že čas na hodnotenie bol pomerne krátky, zaznamenal som výrazné zlepšenie v kvalite spánku a celkovo únave. Vyhovuje mi, že stačí iba 1 tbl denne a je na prírodnej báze. Celkovo by som určite odporučila k vyskúšaniu všetkým ženám, ktoré majú typické príznaky prechodu.
- Veľkosť tabliet ok
- U mňa bez účinkov
Tablety Merilin mi nejako nepomohli,necítim žiadnu zmenu,preto neviem,či by som odporučila. Je pravda,že každý si to musí vyskúšať na vlastnom tele,či to funguje,či v niečom pomôže. Trápia ma návaly tepla, zmeny nálad,som často unavená,bez energie. Bohužiaľ som naozaj nepostrehla na sebe žiadne účinky.
- Nie je to čisto chémia
- Jednoduché užívanie
- Ceny by mohla byť nižšia
Prípravok ma prekvapil tým, že už od pohľadu a vône je jasné, že sa nejedná čisto chémiu, ale naozaj bylinný preparát. Spočiatku som zmeny nevnímala, ale asi po 14 dňoch som si uvedomila, že sa cítim menej unavená, že som spokojnejšia aj so svojou pleťou a naozaj oddýchnutejšia a viac vyrovnaná. Z tohto dôvodu by som výrobok odporučila aj kamarátkam vo svojom veku. Verím, že je to dobrý pomocník v ťažkostiach života ženy.
- Mierne zlepšenie pleti
- Miernejšia bolesť pri menštruácii
- Žiadne negatívne účinky
GS Merilin som mala možnosť vyskúšať a užívam ho necelý mesiac a zatiaľ som nezaznamenala viditeľné zlepšenie. Vyskúšala som pred niekoľkými mesiacmi GS Merilin Harmony a ten mi vyhovoval. Chce to určite dlhšie užívanie. Tento produkt ale určite odporúčam vyskúšať.
- Balenie, cena
S tabletkami GS Merilin som maximálne spokojná. Veľmi mi vyhovuje užitie 1 tablety denne, vďaka jej silnejšej účinnosti. Perfektný je aj obsah čisto prírodných zložiek. Vďaka užívaniu sa cítim čulejšia, tiež sa mi zastavilo ubúdanie vápnika v kostiach. GS Marilin veľmi rada odporúčam.
- Postupné zlepšovanie mojich návalov
- Chuť - prijateľná
- Účinnosť - som spokojná
- Nemám výhrady.
Prípravok Merilin original 60 tbl som očakávala s napätím. Je pravda, že v poslednej dobe na sebe pozorujem neobvykle väčšie napätie-návaly a zrovna vo chvíľach zrovna nevhodných (napríklad pri jednaniach). Zlá nálada a moje problémy pomaly miznú pri užívaní prípravku. Zatiaľ som spokojná.
- menšia tabletka, dobre sa prehĺta
- stačí 1 tabletka denne
Najviac mi vyhovuje, že užívam len 1 tabletku denne, ktorá má tak akurát veľkosť a ľahko sa prehĺta. Po prvých 3 týždňoch užívania sa cítim ráno dobre vyspatá. Môj spánok je hlbší. Povedala by som, že má dobré účinky aj na hormonálne akné, ale to je potreba užívať bylinky dlhšiu dobu.
- chuť
- balenie
- zloženie
Páči sa mi balenie, chuť je celkom príjemná a tablety sa ľahko prehĺtajú. Svojimi účinkami ma GS Merilin veľmi príjemne prekvapil. Prvé účinky som na sebe pocítila už počas prvých týždňov užívania. Problémy s PMS sú oveľa menšie, menštruácia je slabšia. Mám lepšiu náladu, som vyrovnanejšia a mám viac energie do života. GS Merilin budem určite užívať aj naďalej.
- Forma tabliet
- Nazaj funguje po každodennom užívaní
- Horčík
- Nič
Produkt som mala možnosť vyskúšať v spolupráci s testujto.cz.. som veľmi spokojná, pretože cítim, že sa prestávam potiť, mám viac energie a celkovo sa cítim lepšie. Veľkou výhodou produktu je, že obsahuje horčík, ktorý ja dosť používam. Som v menšom strese a moja pleť vyzerá tiež lepšie.
- veľkosť balenia
Svojím zložením sa mi Merilin veľmi zapáčil. Keď som videla veľkosť kapsuly, trochu som sa zľakla, ale jedna denne sa dá ľahko prehltnúť. Za výsledok to určite stojí. Po vyskúšaní sa cítim lepšie, uvoľnenejšie, a také tie klasické prejavy menopauzy zmizli. Som rada, že som Merilin objavila a svojím vsrtovníčkam môžem s radosťou odporučiť.
skusam produkt
- Zloženie
Vitamíny sú skvelé, pretože ma menopauza dostala v mladšom veku než obvykle, musela som kvoli tomu brať hormonálnu antikoncepciu, ale vitaminy ju nahradily. Najvacsi problem je bolesg klbov a nastastie vitaminy pomohli a problémy nie su tak velke.
Pomáhajú na hrdlo pri prvých príznakoch nachladnutia.
- skvelá chuť , kvalitné zloženie
Začínam ho užívať, nemôžem ešte posúdiť jeho kvalitu.
Preventívne zatiaľ vyhovuje.
zatiaľ ho mám krátko uvidím neskôr
Medveď Natural LongVida optimalizovaný kurkumín 60 kapsúl
Pridané: 5. júla 2023
(naposledy upravené 14. augusta 2023)
Zakúpený v Zelený obchodík
Ok
Používam po náročných výjazdoch.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »