Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné doplnky stravy

Overený zákazník Testuj.to Lenka

Pridané: 13. apríla 2023

• Z prírodného zdroja
  • Jednoduché užívanie
  • Žiadne bolesti pred ani počas menštruácie
  • Ideálna veľkosť

Pupalka dvojročná 1000mg zaručila absolútny konfort pred a počas mojej menštruácie. Skvelé, žiadne bolesti. Pokožku síce ešte nemám takú peknú ako som očakávala, ale postupným užívaním Pupalky sa určite nápravy. Doplnok stravy je z prírodného zdroja. Odporúčam!

Overený zákazník Testuj.to Eva

• Cena
  • Zloženie
  • Lepšia kvalita nechtov a vlasov
  • Citim väčšiu psychickú pohodu
  • Necítim rybiu pachuť
  • Velkosť tablety

Doplnok stravy Omega-3 rybí olej hodnotím veľmi pozitívne. Kvalitné zloženie a veľkosť balenie ma milo prekvapili. Najväčším benefotom pre mňa je ,že po užití nemám ťažkosti s trávením a rybie pachuť. Pri pravidelom používaní sa mi zlepsila psychika, kvalita vlasov a nechtov.Jedinou nevýhodou pre mňa je veľkosť kapsule, ktorá sa mi ťažšie prehĺta.

Overený zákazník Testuj.to Kopecký

• Ano páčilo sa mi to

Myslím si že doplnok stravy BENOSEN pomáha pri spánku počas zaspávania aj počas spánku. Mal som problémy pri zaspávani a moc mi tento doplnok stravy pomohol. A tiež som mal problémy so spánkom keď som sa budil viac krát v noci. A v tomto mi tiež BENOSEN moc pomohol. Teraz prespím celú noc.

Overený zákazník Testuj.to Ivona

Odporúča produkt
  • Zloženie na prírodnej báze.
  • Nevzniká závislosť.
  • Vysoká účinnosť.Zbavuje stredu

Skvelý doplnok stravy,stačí jedna tableta a prespala som po 2 mesiacoch celú noc.Večer po zobratí lieku som sa cítila pokojná a uvoľnená,žiaden stres.Ráno po zobudení ,som bola v skvelej forme.Veľkou výhodou je,že je na prírodnej báze,nevzniká závislost ako na liekoch predpísaných lekárom.

Overený zákazník Testuj.to Milo

• zlepšenie zdravotných výsledkov
  • veľmi veľké kapsule

Omega -3 rybí olej , je vhodný pre každého dospelého no ale aj pre deti od tretieho veku života. Jediná nevýhoda je, že sú dosť veľké, takže pri prehĺtaní u detí môže dôjsť k rozkousnuti tobolky, čo je dosť nepríjemné, nakoľko ten olej je kus nepríjemný a cítiť rybacinu. No ale ináč je to výborný prostriedok v boji o lepšie výsledky vášho zdravia. Po pár dňoch užívaniam sa mi zlepšila vitalita, klesol mi krvný tlak, pomaly sa zlepšuje sa mi pamäť. Nebúši mi tak výrazne srdce ako tomu bývalo predtým, len musím znížiť dávkovanie lebo pokles tlaku je pre mna dost výrazný, preto popri užívaní tohto preparátu odporúčam priebežne kontrolovat tlak a tepy a podľa toho znižovať dennú dávku, takisto podľa dni kedy sa konzumuju ryby, oriešky aj semienka a ine produkty, ktoré tiež obsahuju omega 3 mastné kyseliny.

Overený zákazník Testuj.to Stanislava

• Prírodné zloženie
  • Pre mňa podstatne, že je bez lepku

Mala som možnosť vyskúšať Benosen. Obsahuje bylinné extrakty a pre mňa osobne je veľké plus, že je bezlepkový. Pomáha upokojiť nervovú sústavu a povedala by som ako podporná liečba pri psychickej zaťaží. Večer som si dala jednu tabletku, pekne som zaspala a ráno som sa cítila oveľa lepšie.

Overený zákazník Testuj.to Melinda

• bez príchute
  • pekný vzhľad
  • ľahké prehĺtanie
  • príliš veľké kapsule

Omega-3 rybí olej pôsobí preventívne, je bez pachute - trošku väčšia kapsula môže pôsobiť odstrašujúco, no prehĺta sa plynulo, nemá žiadne pozorovateľné vedľajšie účinky a odkedy kapsule preventívne užívame sme neboli chorí. To je dôležitý faktor pre mňa ako mamu a manželku.

Overený zákazník Testuj.to Kristína

• Pružnosť a jemnosť pokozky
  • Komfortná menstruacia
  • Nemám negatívne skusenosti

Tento produkt mi veľmi pomohol čo sa týka mojej menštruácie . Som veľmi vďačná za možnosť použitia tohto produktu. Určite si zakúpim aj ďalšie balenie , pretože odkedy som začala používať tuto pupalku moje menstruacia je oveľa komfortnejšia a znesitelnejsia než predtým a takisto moja pokožka je oveľa jemnejšia .

Overený zákazník Testuj.to Lucia

• dobrá veľkost tabletky
  • dobre sa prehĺta
  • priaznivý vpliv na spánok
  • male balenie

Nemal som možnosť otestovať pravidelne užívanie, testoval som 2 tabletky večer pred spaním ,keďže mávam nočné, mal som kľudnejší spánok ale budenie sa neprestalo. Tabletky voňajú po droždí, majú dobrú veľkosť a dobre sa prehĺtajú. Obsahujú bylinky na ukľudnenie organizmu, bol som menej nervozny aj cez deň.

Overený zákazník Testuj.to Soňa

• lepšia pokožka
  • kratší menštruačný cyklus
  • slabšie kŕče pri mneštruácii
  • veľké tablety by mohli niekomu vadiť

Doplnok stravy Púpalka dvojročná je ľahko užívateľný doplnok stravy k zlepšeniu konfortu pri menštruácií, čo aj spĺňa. Aj keď tablety sú väčšie majú na sebe dobrý film vďaka ktorému sa dobre prehĺtajú. PMS je jemnejšia, menštruácia je kratšia a slabšia. Pokožka je pružnejšia.

Overený zákazník Testuj.to Beáta

• Prírodne zloženie
  • Upokojujúci účinok
  • Vkusné balenie
  • Veľkosť tbl.

Výživový doplnok Benosen som vyskúšala jednu a potom dve tabletky 30 min. pred spaním. Zaspávala som bez problémov, ale pravda je, že som sa prvé dni v noci budila. Napriek prerušovanému spánku som cez deň nebola unavená, čo ma veľmi potešilo.
Odporučam Benosen užívať pravidelne a účinok sa dostaví.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

• Vynikajúci
  • Nic

Človek, ktorý nikdy nemal problémy so spánkom nikdy nepochopí ako je telo unavené cez deň, byt v noci hore aj 4krat a nevedieť zaspať. Človek, ktorý niekoľko nocí nespí by za akúkoľvek pomoc so spánkom dal čokoľvek. Ale objavila som Benosen. Konečne môj spánok je minimálne 8h nepretržite. Telo oddýchnute a ja sa cítim konečne vitálne. Odporúčam Benosen.

Overený zákazník Testuj.to Maroš

• Cena
  • RRodinne balenie

Doplnok stravy omega 3 rybí olej som mal možnosť skúsiť. Pôsobil na mna pozitívne a mal tak isto aj na mňa pozitívny dopad. Pozitívne hodnotím aj balenie a cena produktu je tiež prijateľna. Po otvorení necítiť žiadnu rybacinu. Tobolky sú dosť veľké na môj vkus

Overený zákazník Testuj.to Lucia

• Lepší spanok
  • Nie je navykovy

Som veľmi spokojná s Benosen tabletkami. Veľmi mi pomáhajú zaspať a mám v noci aj plnohodnotný spanok. Ráno sa cítim oveľa vyspatejsia a uvoľnenejšia. Pomáhajú nastaviť myseľ na lepšiu vlnu a človek sa cíti viac voľný a oddýchnutý. Nie sú vôbec návykové čo ja osobne považujem za veľmi veľké plus. Môžete ho brat podľa svojich potrieb. Obsahuje bylinné extrakty čiže je prírodný.

Overený zákazník Testuj.to David

• Davkovanie
  • Rady v pribalovom letáku
  • Nemám čo vytknúť.

Skvelá novinka na prírodnej báze, ktorá pomáha skutočne zlepšiť spánok. Po pár dňoch sa mi zlepšil spánok a cítim sa počas dňa viac oddychnuty, ľahké je i dávkovanie stačí 1-2 tablety pol hodinu pred spaním, doplnok je bezpečný aj pri dlhodobom užívaní.

Overený zákazník Testuj.to Júlia

• Veľkosť toboliek
  • Chut
  • Výsledok

Super doplnok pre ženskú rovnováhu, komfort a krásu. Doplnok stravy Pupalka dvojročná je skvelá pred aj počas menštruácie. Taktiež som spozorovala krajšiu, zdravšiu a pružnejšiu pokožku a taktiež vlasy. Tobolky sú ľahko prehltatelne. Odporúčam všetkým ženám

Overený zákazník Testuj.to Katarína

• Žiadne vedľajšie účinky
  • Ľahko sa prehĺtajú
  • Cítim sa menej unavená
  • Určite si neviem predstaviť deň bez tohto doplnku
  • Oveľa lepšie spím,
  • Nabija ma dobrou energiou
  • Ziadny problém s trávením
  • Nakolko nemám rada ryby ,vôbec som nemala pocit,že som užívala rybí olej
  • Niekedy som cítila ryby,teda nie pach ale keď sa mi grglo
  • Tablety sú veľké
  • Velmi rýchlo sa míňa

Produkt som vyskúšala,a mam s nim veľmi pozitívnu skúsenosť
Cítim sa fajn a vôbec mi nevadí ze je to rybí olej,pretože ho vôbec nieje cítiť.
Určite odporúčam vyskúšať hlavne tím,ktorí zle spia a sú v neustálom strese.
Je to výrobok určite veľmi vysokej kvality,q zároveň telu dodáva aj dostatok vitamínu E.

Overený zákazník Testuj.to Karolína

• Nenavykovost
  • Účinnosť
  • Nezistila som

Tento prípravok ma milo prekvapil. Nečakala som takú rýchlu účinnosť. Tabletku som užila pol hodinu pred spaním a môžem povedať že sa mi spalo o dosť lepšie. Zaspať sa mi podarilo do pár minút a výdatný spánok mi vydržal po celú noc. Ráno som sa zobudila vyspatá, fit a energia mi vydržala po celý deň.

Overený zákazník Testuj.to Alena

• Vitamín E
  • Neobsahuje koenzým Q10
  • Neuvádza sa vstrebaeľnosť
  • Denná dávka 2-3 tobolky

Doplnok, by mi mal pomôcť po 50 udržať moje telo pri správnom fungovaní. Mal by byť pomôcť pri imunite, udržateľnosti cholesterolu, fungovaní mozgu, srdca a zraku.
Oceňujem prídavok vitamínu E, ľahké prehltanie, bez chutí a zápachu. Navrhujem uvádzať svstrebaeľnosť

Overený zákazník Testuj.to Jozef

• Áno paci sa mi
  • Veľmi dobry

Tento produkt nie je navykovy a da sa kupit v obchode alebo v lekarni alebo sa da aj objednat z internetu skalada sa z prirodnych latok chmelu a z valeriany lekarskej ma zaujimavu farbu a klude sa moze pouzivat aj dlhodobo bez navyku velmi dobre na uvolnenie spanok a relaxovanie .

Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25