Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné doplnky stravy
dlhodobo dobré skúsenosti
- fakt sa mi zdá, že pomáha so zaspávaním a menej sa budím
- ľahko sa užíva
- vysoká dávka extraktu
- čisté zloženie
ashwagandha zaberá, ale treba jej dať dostatok času, určite viac než mesiac
- Plní účel, na ktorý je určený
V skratke.Funguje.ked budeš zúfalý ako ja z deti ktoré su stále choré a si deprimovany z toho ze im nič nezaberá.vyskusaj tieto výrobky a pochopíš.mne samej trvalo pol roka kým som sa odhodlala to kúpiť.a len na základe dobrých recenzii od mamiciek som sa rozhodla ze to vyskusam.a neľutujem.kupujeme už druhý mesiac .spolu s dracou krvou a sirupom na kašeľ
- omega-3 mastné kyseliny, vitamíny
- žiadne zápory som nezaznamenala
Dostal sa mi do ruky doplnok stravy MemoComplex na podporu funkcie mozgu. Za tú dobu čo som ho skúšala tak sa mozog funguje oveľa lepšie...taktiež má plno pozitívnych zložiek : obsahujú DHA, jód, omega-3 mastné kyseliny... čo je vynikajúce na správne fungovanie mozgu a taktiež obsahuje vitamíny B12 aj B1... dávkujú sa 2 tablety denne... takže sami vyskúšajte
- jednoduché užívanie
- zloženie
- naozaj funguje
- veľké balenie
- nenašla som
Mala som možnosť po dobu jedného mesiaca otestovať doplnok stravy MemoComplex. Už predtým som skúšala iné prípravky, ktoré by mi pomohli lepšie sa sústrediť. Lenže až s týmto prípravkom prišiel výsledok. Pred užívaním som mala problémy sústrediť sa, zabúdala som a mala tzv. brain fog. Už po 14 dňoch zmizol pocit, že máte myšlienky ako v hmle. lepšie som sa sústredila na čokoľvek a aj pamäť sa zlepšila. Naviac zloženie je naozaj skvelé. Užívajú sa 2 kapsule denne, ktoré sa dajú ľahko prehltnúť a zapiť vodou. Prípravok odporúčam všetkým ,ktorý si myslia, že zabúdajú vekom. Dá sa to zmeniť a nemusíme sa vyhovárať na vek.
- Ľahké požívanie
- Nedá sa zabudnúť :-)
- Príliš veľká fľaštička
- Láka to deti
Od testovania tohto produktu stravy som čakala omnoho viac. Užívam ho pravidelne ráno a večer a bohužiaľ necítim žiadnu zmenu. Kapsule sú veľmi lákavé pre deti svojou veľkosťou aj farebnosťou. Naozaj nepociťujem žiadnu zmenu pri koncentrácii.. Fľaštička v kabelke zaberá taktiež pomerne dosť miesta.
- Jednoducho sa požívajú
- Pri dlhšom užívanie je účinný
- Lepšia koncentrácia a energia
Memokomplex doplnok stravy pre posilnenie koncentrácie, som vyskúšala s očakávaním, že je to ďalší z rady produktov, ktorý "nejako" funguje. Bola som vcelku veľmi prekvapená, že pri dlhšom užívaní- čim ďalej tým účinnejšie pozorujem kladné účinky. Zmiernila sa mi celodenná únava a som tak nejak viac v kľude, práca ide od ruky.
- Pocitové zvýšenie koncentrácie
- Pocitové zvýšenie pamäti
- Veľkosť kapsuly
- Zníženie únavy
- Veľmi dobré zloženie
- Žiadne
Pri mojej práci v MŠ potrebujem byť stále svieža a ostražitá. Vďaka doplnku stravy MemoComplex sa cítim fit. Nepociťujem žiadnu únavu, vyčerpanosť a som koncentrovaná. Zlepšila sa mi aj pamäť, čo je pri mojej práci dôležité. Kapsula je malá a dá sa jednoducho užívať. Zloženie je viac než dobré.
- Jednoduché dávkovanie
- Preukázateľné účinky už po pár dňoch
- Výborný proti únave a vyčerpaniu
- Nepozorovala som žiadne zápory produktu
Doplnok stravy MemoComplex mi pomohol už po týždennom užívaní. Cez deň som mala pocitovo lepšiu koncentráciu pri práci a riadení auta a v noci mi pomohol s kľudným spánkom. Jeho užívanie 1x denne dve kapsule je veľmi jednoduché a aj veľkosť kapsúl je na užívanie dobrá. Jeho zloženie B1 a B12 napomáhajú k zníženiu únavy a vyčerpania. Výborný doplnok, vrelo odporúčam. Už som zakúpila aj pre syna aby nemal problém so sústredením sa a učením.
- kapsule sa dobre požívajú
- zatiaľ žiadne
Účinky som začala pociťovať cc po 14 dňoch užívania. Som sústredenejšia a kľudnejšia. Začala som doplnok stravy užívať ráno a večer. Teraz užívam ráno a poobede, ale zvažujem o užívaní iba ráno dve kapsule, keďže večer zle zaspávam. Obsahuje jód, výťažok z kurkumy, vitamíny B1, B3, B12 a taktiež extrakt z plodu čierneho korenia
- zloženie
- jednoduché užívanie
- pre niekoho možno cena
Pri doplnku stravy MemoComplex sa mi páči zloženie, ktoré zahŕňa DHA z rybieho oleja, s pozitívnym účinkom na mozog. Kurkumu, vitamíny B a jód, ktoré majú zasa dobrý vplyv na nervový systém a psychiku. Zachovať si dobrú pamäť a psychickú pohodu chce určite každý. Po mesiaci užívania mám pocit lepšieho sústredenia v práci a menší stres. Určite budem užívať ďalej a som zvedavý, či budú tieto účinky pretrvávať alebo sa ešte prehlbovať. Balenie, ktoré mám k dispozícii, vystačí na takmer pol roka užívania. Kapsule sa dajú požívať bez problémov.
- Veľkosť kapsúl
- Jednoduché užívanie
- Neviem
Doplnok stravy MemoKomplex ma milo prekvapil, po pravidelnom užívaní sa cítim menej unavená a verím tomu, že dodávam svojmu mozgu správnu výživu. Rada lúštim krížovky a sledujem kvízy v televízii a občas mi trvalo, než som si vybavila správnu odpoveď, teraz je to rozhodne lepšie.
- Veľkosť balenia
- Design balenia
- Zápach
- Farba kapsúl
Veľmi ma potešilo zloženie doplnku stravy. Kapsule sa užívajú jednoducho, aj keď je ich veľkosť trochu väčšia. Celkovo po dobu užívania som si začala všímať, že sa viac sústredím. Produkt by som určite odporučila všetkým, ktorí maju problém s pamäťou alebo sa potrebujú koncentrovať.
- Praktické balenie
- Zníženie únavy a vyčerpania
- Viac sústredený
Doplnok stravy MemoComplex má moderné a praktické balenie. Tento prémiový doplnok stravy má 360 kapsúl. Slúži k podpore zdravia mozgu, a podpore fungovania nervového systému, normálneho metabolizmu a podporuje zdravé kognitívne a psychické funkcie. Ja užívam 2 kapsule denne po jedle. Cítim sa teraz omnoho lepšie, som viac sústredený, menej unavený a už nie som tak vyčerpaný.
- Skutočne funguje
- chýbala mi informácia či MemoComplex užívať s jedlom, po jedle či medzi jedlom
Testovať doplnok stravy MemoComplex bola naozaj radosť. Jednu kapsulu som užívala ráno a druhú poobede. Pokiaľ som niektorý deň zabudla, tak som mala pocit, že som unavená, nesústredená, nepozorná. Pri pravidelnom užívaní som hneď prvé dni nepociťovala únavu a bola som na prácu plne sústredená. Pripadala som si, že mi niečo priamo dodáva energiu. Taktiež som bola nadšená, že prípravok obsahuje jód, ktorý je v našich pomeroch veľmi potrebný. Celkovo mám z MemoComplexu ten najlepší pocit, pretože teraz nepociťujem takú únavu a cítim sa celkovo sústredenejšia a omnoho menej unavená z práce pri PC v zamestnaní.
- dávkovanie 1 kapsula denne
- veľkosť kapsúl
- nie
Doplnok stravy MemoComplex pre podporu zdravia mozgu a myslenia. Prípravok obsahuje Curcumin C3 Complex (extrakt z kurkumy), BioPerine (čierne korenie), vitamíny B1(thiamín), B2(riboflavín), B3(niacín), B12(kobalamín), ktoré prispievajú k udržovaniu zdravej funkcie nervového systému. Vitamíny B1 a B12 naviac pomáhajú znižovať únavu a vyčerpanie. Po mesačnom užívaní som sa cítila viac aktívna sústredená menej unavená všetkým vrelo odporúčam.....
- užívanie raz denne
- žiadne
2kapsule denne, sú síce veľké, ale povrch je upravený tak, že skĺznu do krku hladko, páči sa mi ich tvar a farba, zloženie doplnku stravy mi veľmi vyhovovalo, cítila som sa viac pozorná, a mohla som sa lepšie sústrediť na viac vecí naraz. Pripadala som si menej unavená a nepociťovala som toľko vyčerpanie ako predtým než som začala Memo coplex užívať. Je účinný preto odporúčam.
- Veľké balenie
- Praktický obal
- Nič som nenašla
Doplnok stravy MemoComplex som si vybrala, pretože vo svojich 47 rokoch som začínala mať problémy so zabúdaním a nesústredenosťou. Zaujalo ma zloženie, olej zo škandinávskych rýb, jód a curcumín. Užívajú sa dve kapsule denne. Nie sú veľké, dobre sa požívajú. Nebolo mi po nich ťažko a účinky sa dostavili rýchlo. Musím povedať, že na sebe pozorujem väčšiu bystrosť, sústredenosť a aj to zabúdanie sa zlepšuje, nie som ani tak unavená. V praktickom veľkom balení je 360 kapsúl. Odporúčam všetkým, ktorí na sebe pozorujú ako ja, že už tá hlava nie je to čo bývala.
- Jednoduché užívanie
- Zloženie produktu
- Veľké balenie
- Množstvo energie
- Horšie zaspávanie
Užívanie doplnku stravy MemoComplex je veľmi jednoduché, kapsule sú príjemne veľké a jednoducho sa požívajú. Denná dávka sú dve kapsule nabité prospešnými látkami - rybí olej, jód, extrakt z kurkumy, vitamíny B1 a B12 a ďalšie. Po dobu užívania som si pripadala nabitá energiou, čo malo za následok horšie zaspávanie a menšiu potrebu spánku, Na hodnotenie vplyvu na pamäť je potrebné dlhodobé užívanie.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »